Umut-Der Ramazan ayı hazırlıklarına başladı-video-foto

Umut-Der Ramazan ayı hazırlıklarına başladı-video-foto

İhtiyaç sahibi ailelere düzenli olarak yardımlarda bulunan Batman Umut Der Gıda Bankası, Ramazan ayı hazırlıklarına başladı.

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der Gıda Bankası), Ramazan ayında dağıtılacak olan gıda paketlerini hazırlamaya başladı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunun Batman Umut-Der Gıda Bankası Genel Başkanı Halil Gergin, “Öncelikle bizleri bu mübarek Ramazan ayına yetiştiren Allah’a (cc) hamdolsun. Bu ayın bereketi ve mağfiretinden dolayı muhtaç ve fakir ailelerin faydalanması için bizler Umut-Der Gıda Bankası olarak fakir ve muhtaçlara bir nebze de olsun yardım ulaştırmak için Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı dernek üye ve gönülleri tarafından Ramazan kolisi hazırlıklarına başladık. Her akşam bir derneğin yardımıyla Ramazan paketleri hazırlanacak.” dedi.

Dernek olarak her sene Ramazan ayı için hazırlıklara başladıklarını belirten Gergin, “2015 yılı Ramazan ayı hazırlıklarımıza başladık ve tüm hızıyla devam edeceğiz. Ramazan kolileri hazırlıkları için paketlemeye başladık. Ramazan ayı içerisinde muhtaç ve fakir insanlarımıza hazırlanan Ramazan kolilerini ulaştırmaya çalışacağız. Bu çalışma ekip işidir. Her sene yaptığımız gibi diğer kardeş derneklerin de yardımlarıyla bizler bu paketleme işlemi yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“5 bin Ramazan kolisini hazırlamayı hedefliyoruz”

Son olarak tüm hayırseverlere çağrıda bulunan Gergin, “Allah rızası için bu ramazanda bir fakirin yüzünü güldürün. Bir kolinin maliyeti fazla bir şey değil ama o fakir ve muhtaç için büyük bir değer taşıyor. Hayırseverler bu ramazan ayıda imkân dâhilinde fakir ve muhtaçların yalnız bırakmayalım imkân dâhilinde yardımda bulunalım. Ramazan ayı boyunca 5 bin Ramazan kolisini hazırlamayı hedefliyoruz. Bu konuda hayırseverlerin yapacakları yardımları bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Hazırlıklarda kendilerine yardım edenlere teşekkürlerini ileten Gergin, Ramazan ayında yapacakları faaliyetleri de kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti. (M. Sait Çelik - İLKHA)


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.