Umut Der’den yardım kampanyası

Umut Der’den yardım kampanyası

Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği Batman Umut Der Gıda Bankası, ‘Sizin için küçük, onlar için büyük’ sloganıyla yardım kampanyası başlattı.

Umut Kervanı Yardım Platformu’na üye Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği Umut Der Gıda Bankası, Batman Valiliğinin onayı dâhilinde ‘Yetim ve muhtaç aileler için’ ve ‘Sizin için küçük, onlar için büyük’ sloganlarıyla başlattığı kampanya ile yardım faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

SMS Bağışı Kampanyasından sonra yetim ve muhtaç aileler için Batman’da belirlenen 5 AVM’ye kampanya çerçevesinde 5 büyük kumbara bırakacak.

Yapılan kampanya ile ilgili bilgi veren Umut Der Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın, Batman il genelinde yardım toplama kampanyası başlattıklarını belirtti.

Yaptıkları kampanyayla amaçlarının büyük-küçük demeden herkese infak ruhunu aşılamak olduğunu söyleyen Günaydın, “Batman Umut Der Gıda Bankası olarak başlatmış olduğumuz yardım kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni yapmış olduğumuz 5 büyük kumbarayı Batman’da belitmiş olduğumuz AVM’lere bırakacağız. Bu konuda hayırseverlerin kampanyamıza destek vermelerini istiyoruz. Yaklaşan Ramazanla yetim ve muhtaç ailelere daha iyi bir şekilde yardım etmek için her konuda hayırseverlerin hizmetindeyiz.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.