Umut Kapısı Ramazan ayına özel kampanya başlattı-foto

Umut Kapısı Ramazan ayına özel kampanya başlattı-foto

Diyarbakır’da faaliyet yürüten Umut Kapısı Gıda Bankası Ramazan ayında ‘Gelin Bir Umut Olalım’ sloganıyla kampanya başlattı.

Fakir ailelere yaptıkları yardım çalışmalarıyla ismini duyuran Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı M. Sıddık Furkan, Ramazan ayına özel başlattıkları kampanyalar hakkında bilgi verdi.

Furkan, yaptığı açıklamada Ramazan ayı içerisinde Diyarbakır merkezde Fakir Aile Tespit Komisyonu tarafından belirlenen fakir ve mağdur ailelere gerekli bütün yardımların yapılacağına dikkat çekerek, Ramazan ayı boyunca ‘Gelin Bir Umut Olalım’ sloganıyla Diyarbakır ili içerisinde bine yakın aileye yardım ulaştıracaklarının altını çizdi.

“On binlerce başvuru var; gelin bir umut olalım”

Yapılacak yardımların Umut Kapısı üye ve gönüllüleri tarafından dağıtılmaya başlanmış olduğunu söyleyen Furkan, “Bilindiği üzere Diyarbakır merkez ve çevre ilçelerde birçok mağdur aile bulunmaktadır. Diyarbakır Umut Kapısı Derneği’ne da on binlerce başvuru var. Bütün taleplere cevap vermek isterdik ancak mevcut potansiyelimizi aşıyor. Bu yüzden diyoruz ki, gelin bir umut olalım. Bu mağdur ve fakirlere en azından Ramazan ayı içerisinde bir koli de olsa yardımcı olmaya çağrı yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri bir nebze de olsa sevindirelim”

Ramazan ayını dört gözle bekleyen ihtiyaç sahibi ailelere yardım etme noktasında Diyarbakırlı bütün hayırseverleri daha duyarlı olmaya davet eden Furkan, “Gelin Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri bir nebze de olsa maddi anlamda rahatlatıp sevindirelim. İsteyen hayırseverler bizimle birlikte gelip bu yardım yaptığımız fakir ailelerin dramını yerinde müşahede edebilir. Şimdiye kadar fakir ailelere ulaşma ve yardım etme konusunda duyarlılık gösteren ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür eder, duyarlılıklarını bundan sonra da bekleriz.” dedi. (M. Sıddık Bilge – İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.