Umut Kapısı Şubat ayı faaliyet raporunu açıkladı

Umut Kapısı Şubat ayı faaliyet raporunu açıkladı

Diyarbakır da faaliyet yürüten Umut Kapısı Gıda Bankası, 2016 Şubat ayı faaliyet raporunda 338 aileye toplamda 13 bin 250 TL değerinde yardım yaptığını açıkladı.

Diyarbakır’da faaliyet yürüten ve her ay yüzlerce ailenin umudu olan Umut Kapısı Gıda Bankası, fakir aileler ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü olmaya devam ediyor. Faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Umut Kapısı Gıda Bankası Başkanı M. Sıddık Furkan, Şubat ayı içerisinde 338 aileye toplamda 13 bin 250 TL değerinde yardım yaptıklarını söyledi.

Umut Kervanı Platformu üyesi olan Umut Kapısı Gıda Bankası Kurulduğu günden beri binlerce fakir ve ihtiyaç sahibi aileler ile hayırsever arasında köprü vazifesi görmeye devam ediyor.

Yapılan yardım faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı M. Sıddık Furkan, Yardıma muhtaç olan aileler ile hayırsever vatandaşlar arasında umut köprüsü olmaya devam ettiklerini belirterek, “Fakir aileleri tespit komisyonumuz ile tespit edilen yüzlerce aileye kurumumuzca yardım ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Şubat ayı içerisinde 338 aileye toplamda 13 bin 250 TL değerinde yardım yaptıklarını belirten Furkan,  “Umut Kapısı olarak mağdur ve fakir ailelere yönelik gıda yardımına devam ediyoruz. Mazereti olan ailelere bizzat dernek gönüllülerimizce, mazereti olmayanlar ise bizzat derneğimize gelerek yardımlarını aldılar. Şubat ayı içerisin de 64’ü Suriyeli olmak üzere toplam 338 aileye 13 bin 250 TL değerinde erzak yardımı yapıldı.”  ifadelerini kullandı.

Furkan,  Sur’da mağdur olan ve göç eden ailelere bu ayda yardımlarının devam ettiğini belirterek, Diyarbakır’daki mağdur olan ailelere ulaşma ve yardım etme noktasında tüm duyarlı hayırsever vatandaşların desteğini beklediklerini ifade etti. (Yunus Sırat- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.