Umut Kervanı Vakfının Yemen'e yardım kampanyasına destek

Umut Kervanı Vakfının Yemen'e yardım kampanyasına destek

Mersin Umut Kervanı Muhtaçlar İle Dayanışma Derneği, Umut Kervanı Vakfının Yemen için başlatmış olduğu yardım kampanyasına destek vererek, hayırseverler çağrıda bulundu.

Umut Kervanı Vakfı, insanlık krizinin yaşandığı Yemen'e yönelik yardım kampanyası başlatmıştı. Başlatılan yardım kampanyasına destek açıklamasında bulunan Mersin Umut Kervanı Muhtaçlar İle Dayanışma Derneği, "Yemen halkının ölümüne seyirci kalmayalım" diyerek hayırseverlere çağrıda bulundu.

Yemen'deki insanlık dramına dikkat çeken Mersin Umut Kervanı Muhtaçlar İle Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Derman, "Mersin Umut Kervanı olarak Umut Kervanı Vakfının Yemen için başlatmış olduğu yardım çağrısına destek veriyoruz. Yemen'de bir dram yaşanıyor, çocuklar ölüyor, kadınlar ölüyor. İnsanlık namına bu ölümlere sessiz kalamayız." dedi.

"Yemenli kardeşlerimizi bu zor ve zahmetli günlerinde yalnız bırakmayalım" diyen Derman, hayırseverlere şu çağrıda bulundu:

"Gelin bu kardeşlerimizin zor ve zahmetli günlerinde destekçi olalım. Yemen halkının ölümüne seyirci kalmayalım. Bugün onların başına gelenler yarın bizim başımıza da gelebilir. Bu kardeşlerimiz her gün gözlerimizin önünde ölüp gidiyorlar. Acaba bir nefsî mukayese edecek olursak, bizler onların yerinde olacak olursak nasıl bir halet-i ruhiyeye bürünmüş olurduk. Bu sebeple hayırseverlere çağrımız gelin bu kardeşlerimize yardımcı olalım onları bu zor ve zahmetli gününde yalnız bırakmayarak desteklerimizi sunalım."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler