Vali Aziz Yıldırım Muşlularla vedalaştı

Vali Aziz Yıldırım Muşlularla vedalaştı

Tekirdağ Valiliğine atanan Muş Valisi Aziz Yıldırım, düzenlenen programda Muşlularla vedalaştı.

Son Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi Aziz Yıldırım Tekirdağ Valiliğine, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Doç. Dr İlker Gündüzöz ise Muş Valiliğine atandı.

Tekirdağ Valiliğine atanan Muş Valisi Aziz Yıldırım, düzenlenen programda Muşlularla vedalaştı.

Vali Yıldırım için Muş Öğretmen Evi’nde düzenlenen veda programına, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yemek ikramından sonra Kur’an-i Kerim tilavetiyle başlayan programda Muş Belediye Başkanı Feyat Asya bir konuşma yaptı.

Vali Yıldırım’a teşekkür eden Asya, “Yoğun mesaisine rağmen taziyelerimize iştirak ettiniz, düğünlerimizde neşemizi paylaştınız. Bu anlamda yapmış olduğunuz bütün hizmetler için müteşekkiriz. Bundan sonraki hayatınızda da bir ömür boyu başarı diliyorum.” dedi.

Daha sonra veda konuşması yapan Vali Aziz Yıldırım, vedaların her zaman duygusallığın ağır bastığı zamanlar olduğunu belirterek, “Vedalar her zaman insanı hüzünlendirir. Biz devlet memuruyuz. Devlet memuriyeti demek biraz da tayin demektir ve her tayin bir ayrılığı da beraberinde getirir. Acımız oldu, Muş ve Muşluyu yanımızda gördük, sevinçli günümüz oldu yine Muşluyu yanımızda gördük. Allah hepinizden razı olsun. Ben sizden de razıyım ve sizlere hakkımı helal ediyorum. Lütfen siz de bana hakkınızı helal edin.” ifadelerini kullandı.

Program Vali Yıldırım’a hediye takdiminden sonra son buldu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.