Batman Sason’da yıl sonu sergisi yapıldı

Batman Sason’da yıl sonu sergisi yapıldı

Batman’ın Sason ilçesinde bayan kursiyerlerin yıl sonu sergisi açıldı.

Batman’ın Sason ilçesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesindeki kursiyerlerin yıl sonu sergisi açıldı.

Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen programa, Sason Kaymakamı Ökkeş Beyaz, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Kemal Avcu, AK Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve halk katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Ökkeş Beyaz, özellikle herhangi bir mesleğe sahip olmayan ve sürekli evde yaşayan bayanların bu kurslar sayesinde meslek sahibi olduklarını söyledi.

Ayrıca, bayanların açılan kurslar sayesinde aile bütçesine katkı sunduğunu da belirten Beyaz, “Halk Eğitim Merkezinde kursiyerlerimizin birbirinden güzel eserler ürettiğini gördük. Kurslarımızın en büyük kazanımlarından biri işsiz olan bayanlarımızın meslek sahibi olmalarını sağlamasıdır. Bizim bu kurslarımıza desteğimiz daha güçlü bir şekilde devam edecektir.” ifadelerini kulandı.

Açılış konuşmasının ardından davetliler, birbirinden farklı ürünlerin olduğu sergiyi gezdi. (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.