Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu’ndan mağdurlara yardım foto

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu’ndan mağdurlara yardım foto

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu, bölgede yaşanan çatışmalardan kaçarak Batman’a sığınan ailelere gıda yardımında bulundu.

Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu, Batman Umut-Der Gıda Bankası aracılılığıyla bölgede yaşanan çatışma ve sokağa çıkma yasağından dolayı memleketlerini terk ederek Batman’a sığınan 20 mağdur aileye gıda yardımında bulundu.

Yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulunan Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Fahrettin Turgut, üniversitede yaptıkları Kutlu Doğum etkinliğinde açmış oldukları kermesten elde ettikleri gelirle bölgede yaşanan çatışmalardan kaçarak Batman’a sığınan ailelere yardım ettiklerini söyledi.

Batman Umut-Der Gıda Bankası aracılılığıyla 20 mağdur aileye gıda yardımında bulunduklarını belirten Turgut, “İdeal Gençlik Topluluğu olarak 20 Nisan’da Kutlu Doğum etkinliği düzenlemiştik. Bu etkinlik çerçevesinde bir kermes düzenlemiştik. Bu kermesimizi muhtaçların yararına açmıştık. Bu kermesimizden elde edilen gelirle bizler 20 aileye verilmek üzere gıda kolisi hazırladık. Bu yardımları 20 muhtaç aileye dağıttık. Bu tür yardımlarımız devam edecektir.” dedi.

Kendilerine yardım yapılan aileler de sevinçlerini dile getirerek, hayır hizmetinde bulunan İdeal Gençlik Topluluğu üyelerine teşekkürlerini ilettiler.

İLKHA 









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.