Batman ve Siirtli üreticiler Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşuyor

Batman ve Siirtli üreticiler Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşuyor

​Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenecek olan “Cumhurbaşkanı ile Üreticiler Buluşması Programına katılmak üzere Batman ve Siirt'ten 19'ar üretici Ankara’ya hareket etti.

20 Şubat 2018’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenecek olan “Cumhurbaşkanı ile Üreticiler Buluşması Programına” Siirt Merkezden 6, Baykan’dan 2, Pervari’den 3, Şirvan’dan 3 ve Tillo’dan 5 olmak üzere toplam 19 üretici katılım sağlayarak Siirt’i temsil edecek. Batman’ın Merkez ve 5 ilçesinde de 19 çiftçi Ankara’ya uğurlandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Siirt İl Müdürü Ergün Demirhan, buluşmaya katılacak olan üreticilerin programını şu şekilde açıkladı.

"10.30’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı İle çiftçilerimizin Ankara Ticaret Odasında buluşması, 12.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde üreticilerimize yapılacak ikram,14.00'da Cumhurbaşkanımız ile üreticilerimizin Külliyede buluşması. 16.00'da üreticilerimizin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyareti."

19 Siirtli üretici Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Demirhan ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mehmet Seven’in refakatinde Ankara’ya doğru hareket ettiler.

Batmanlı çiftçiler Cumhurbaşkanı ile görüşecek

'Cumhurbaşkanı Çiftçiler ile Milletin Evinde Buluşuyor' adlı program çerçevesinde, Türkiye genelindeki çiftçiler, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde gerçekleştirilecek olan toplantıda bir araya gelecek. Toplantıya katılmak üzere Batman’ın Merkez ve 5 ilçesinde 19 kadın ve erkek çiftçi Ankara’ya uğurlandı.

Batman İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğünden uğurlanan çiftçiler, Külliyede Cumhurbaşkanı ile bir araya gelip talep ve sıkıntılarını dile getirecekler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Batman İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Kiyas, "Bu ayın 20'sinde, Ankara'da Sayın Cumhurbaşkanımız 'Çiftçilerimiz ile Milletin Evinde Buluşuyor' adlı program çerçevesinde 19 çiftçimiz ile bugün Ankara'ya hareket edeceğiz. Sayın cumhurbaşkanımızın yıllık ortalama 2-3 defa gerek kadın çiftçiler ile gerek çiftçi paydaşları ile bir takım organizasyonları, buluşmaları var. Çiftçilerimiz Merkez ve 5 ilçelerimizde, kadın ve erkek çiftçilerimizden oluşmaktadır. Her ilçemizde daha önce bizim bir şekilde program yaptığımız, kursa aldığımız, ilişkili olduğumuz çiftçilerimiz bugün bu programımıza eşlik etmektedirler." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ile görüştükten sonra Batmanlı çiftçiler 21 Şubat'ta memleketine geri dönecek.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler