Bedensel engelli genç kızın hayali gerçekleşti

Bedensel engelli genç kızın hayali gerçekleşti

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, engelli bir genç kıza akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Gaziantep Valisi Yerlikaya, kendisini telefonla arayarak akülü tekerlekli sandalye isteyen genç kıza doğum gününde akülü tekerlekli sandalye hediye ederek isteğini yerine getirdi.

Vali Ali Yerlikaya’dan bir süre önce kendisini telefonla arayarak en büyük hayalinin bir gün akülü tekerlekli sandalye sahibi olmak istediğini söyleyen bedensel engelli Esra Bozkurt'un isteği doğum gününde yerine getirildi.

Bozkurt ailesini evlerinde ziyaret ederek Esra Bozkurt'un doğum günü sevincini paylaşan Yerlikaya'ya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Yıldırım da eşlik etti. Yerlikaya, genç kıza akülü tekerlekli sandalye hediye ederek, hayalini gerçekleştirdi.

Hazırlanan doğum günü pastasının da kesildiği ziyarette Esra Bozkurt mutluluğunu, “Allah razı olsun Sesimi duydunuz ve beni o kadar mutlu ettiniz ki duygularımı ifade edemiyorum.” dedi.

Engellilerin mutluluğunun çalışma azimlerini artırdığını belirten Yerlikaya da “Tekerlekli sandalyenin hayırlı ve uğurlu olmasını, ailecek sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür temenni ediyorum.” ifadesini kullandı.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.