Bingöl Genç'te erkek öğrencilerine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmen tutuklandı

Bingöl Genç'te erkek öğrencilerine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen öğretmen tutuklandı

Bingöl'ün Genç ilçesinde bulunan yatılı bölge okulunda erkek öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen beden öğretmeni, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Genç ilçesi Servi Yatılı Bölge Ortaokulu’nda görev yapan bir beden eğitimi öğretmeninin, okuldaki erkek öğrencilere cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Servi Yatılı Bölge Ortaokulu’nda okuyan erkek bir öğrenci, beden öğretmeni O.Y tarafından cinsel istismara uğradığı iddiasıyla durumu ailesine bildirdi. Bunun üzerine aile, öğretmeni savcılığa şikayet etti.

Zanlı O.Y'nin Genç Cumhuriyet Savcılığı’nda yapılan sorgusunun ardından tutuklanarak Bingöl Kapalı Cezaevi’ne gönderildiği öğrenildi.

Yapılan araştırma ve incelemelerde cinsel istismara uğrayan 3 erkek öğrencinin daha olduğu ileri sürüldü.

Evli ve 3 yıldır aynı okulda

Servi Yatılı Ortaokulu’nda 3 yıldan beri görev yaptığı belirtilen zanlı O.Y’nin aynı okulda okuyan bir başka öğretmen ile evli olduğu belirtildi.

Aileler tedirgin

Okulda yaşanan olayın ardından telefon ile İLKHA'ya ulaşan kimi aileler yaşanan olaydan ötürü tedirgin olduklarını ve sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını beklediklerini belirtti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.