Büyükşehir ve İpekyolu Belediyelerinden ortak denetim

Büyükşehir ve İpekyolu Belediyelerinden ortak denetim

Van Büyükşehir Belediyesi ile İpekyolu Belediyesi periyodik olarak gerçekleştirdiği yol, kaldırım ve park bahçe denetimlerini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ile İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, kentte yapılan çalışmalar ve yapılması gereken hizmetleri yerinde inceledi.

Yalçın ve Öztürk, ilgili daire amirleri ile birlikte her hafta periyodik olarak gerçekleştirdiği denetimlerinde, Kurtuluş parkında yapılan aydınlatma, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları incelendi.

Kazım Karabekir Caddesini gezen Yalçın ve Öztürk kaldırımlarda bulunan eksiklikleri, işgalleri ilgili daire başkanlarına bildirerek eksiklerin bir an önce giderilmesi talimatını verdiler. 

Eksiklikleri yerinde görmek ve incelemek adına cadde ve sokakları dolaştıklarını belirten Yalçın, “Caddelerimiz, park ve bahçelerimiz kentin dokusu ve vatandaşlarımızın daha rahat hareket edebilmeleri için önemli alanlardır. Bu nedenle daha yaşanabilir bir Van için İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ile birlikte her hafta kent merkezimizde incelemelerde bulunuyoruz. Gezdiğimiz cadde ve sokaklarda bulunan uygunsuz alanları, kaldırım işgallerini, kötü yolları, metruk binaları tespit ediyoruz. Yapılan tespitleri de Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Belediyesi olarak anında müdahale ediyoruz. Bu tespitler ve bu incelemeler belediyecilik adına önemlidir. Bu incelemelerle hem çalışmalarımızı denetliyor hem de hizmetlerimizi hızlandırmış oluyoruz. Bu incelemelerimiz periyodik olarak devam edecektir. ” dedi.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.