Darp edilen sağlık çalışanlarına geçmiş olsun ziyareti

Darp edilen sağlık çalışanlarına geçmiş olsun ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Gürpınar yolu üzerinde darp edilen sağlık personellerini ziyaret eden Van Milletvekili Burhan Kayatürk sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların kabul edilemez olduğunu belitti.

VAN - Hasta olan bir bayanı hastaneye bıraktıktan sonra Gürpınar ilçesi Hoşap köyüne geri döndüklerinde darp edilen ambulans şoförü Bayram Lenk, Acil Tıp Teknisyeni Nazime Çiçek ve Paramedik Bahar Aksoy'u Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret eden AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, olayla ilgili olarak ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.
 

Darp edilen sağlık personellerinden Nazime Çiçek, bir kasıt olduğundan şüphelendiğini ve bu tür bir saldırı ile suçlanan kişilerin neden hala dışarıda dolaştığını sordu. Bayram Lenk ise, her türlü acil durumda müdahaleye koşan sağlık personellerinin böyle bir saldırıyı hak etmediğini belirtti.
 

Olaya tepki gösteren Kayatürk, "Personellerimize yapılan saldırıyı esefle kınıyorum. Bu olay utanç verici ve kabul edilemez bir utanç manzarasıdır. Hayati denilebilecek bu işi yapan insanlarımızın bu şekilde şiddet görmesi hepimizi derinden üzmüştür. Hele hele kadının şiddet görmesi bu olayın en acı taraflarından biridir. Bu olayla ilgili ne gerekiyorsa yapılacak" dedi. (Mehmet Aldemir - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.