Doğal gaz patlamasında yaralanan yaşlı adam da hayatını kaybetti

Doğal gaz patlamasında yaralanan yaşlı adam da hayatını kaybetti

Gaziantep'te bir binada doğal gaz kaçağı sonucu meydana gelen patlamada yaralanan yaşlı adam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaşlı adamın eşi de patlamadan bir gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde geçtiğimiz haftalarda bir binada doğal gaz kaçağı sonucu meydana gelen patlamada yıkılan evin enkazında kalarak yaralanan 85 yaşındaki Mehmet Bilici, 9 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 12 Şubat Salı günü Şahinbey ilçesinin İstiklal Mahallesinde meydana gelmişti. İstiklal Mahallesi Şehit Adnan Şahin Caddesi'ndeki bir rögarda patlama meydana gelmiş ve patlamanın meydana geldiği rögarın kapağı, bu sırada yoldan geçen Şeyhmus Karakuş'un yönetimindeki 27 H 0407 plakalı özel halk otobüsünün alt bölümüne çarpmış, patlamanın etkisiyle savrulan ve ön tarafı havaya kalkan otobüste, sürücü Karakuş, yolculardan Abidin Kara ve Atilla Kaya, yaralanmıştı.

Bu patlamanın hemen ardından da Mehmet Öztürk'e ait 2 katlı binanın giriş katında gaz kaçağından dolayı patlama olmuş, patlamada Öztürk'ün evinde kiracı olarak oturan Mehmet Bilici (90) Ayşe Bilici (85) çifti ağır yaralanmıştı. Binanın giriş ve birinci katının ön kısmının tamamen yıkıldığı binada büyük çapta hasar oluşmuştu.

Patlamada ağır yaralanan yaşlı çiftten Ayşe Bilici, patlamadan bir gün sonra hayatını kaybetmişti. Ağır yaralanan ve yaklaşık 9 gündür Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Mehmet Bilici, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti.

Bilici'nin cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler