DSİ kanalına uçan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

DSİ kanalına uçan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde, çevresinde herhangi bir uyarıcı levha bulunmayan DSİ Kanalına uçan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Ali Günaşan’ın (35)  kullandığı 33 P 8993 plakalı motosiklet 19:00 sıralarında seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı Yunus Emre Mahallesi ile Bahçe Mahallesinin arasından geçen Ulubatlı Hasan caddesindeki, içinde su bulunmayan DSİ’ye ait sulama kanalına uçtu.

 

Meydana gelen kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ali Günaşan’a, olay yerine çağrılan 112 Acil Ekiplerince ilk müdahale kanalın içinde yapıldı.

 

Yapılan ilk müdahalenin ardından kanaldan sedye ile çıkartılan Günaşan, daha sonra Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Günaşan’ın durumunun ağır olduğu bildirilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Öte yandan, çevredeki vatandaşlar, kazanın meydana geldiği bölgede sürekli ölümlü kazaların meydana geldiğini belirtirken, yetkililerden buraya uyarıcı ışık ve levhaların yerleştirmesini istediler. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.