Evinde silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

Evinde silahlı saldırıya uğrayan genç hayatını kaybetti

​Gaziantep'te evinde uzun namlulu silahlı saldırıya uğrayan bir genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde evinde uzun namlulu silahlı saldırısına uğrayan bir genç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dün gece, evli ve 3 çocuk babası Fehmi Amaç’ın (27) evine gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler kalaşnikof tüfekle Amaç'ın evine ateş açıp kaçtı.

Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Amaç, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Amaç, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Amaç'ın cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerindeki boş kovanları toplayan polis inceleme yaptı.

Saldırının düzenlendiği evde bir güvenlik kamerası bulunurken, evdeki güvenlik kamera görüntülerinin kaydedildiği hard diskin sökülerek alındığı belirlendi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, güvenlik kamera kayıtlarının bulunduğu hard diski saldırının gerçekleştiği sokağın başında buldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, saldırgan veya saldırganların kimliklerinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlatıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.