​Gaziantep Şahinbey'de asfalt çalışmaları sürüyor

​Gaziantep Şahinbey'de asfalt çalışmaları sürüyor

​Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yeni açılan yollar başta olmak üzere ilçe genelindeki yollarda asfalt çalışmaları devam ediyor.

Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede yapılan asfalt çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan her bölgede asfalt çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak 2009-2018 yılları arasında 10 milyon 118 bin metrekarelik alanı asfaltladıklarını, 3 milyar 947 milyon 276 bin metrekarelik alana da kilit taşı döşediklerini ifade etti.

Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Tahmazoğlu, ilçe genelinde asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ihtiyacı olan her bölgeye ekiplerimiz asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yaşam alanlarının oluştuğu bölgelerde asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Binaların, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte biz de Şahinbey Belediyesi olarak hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.