Gaziantep Şahinbey'de Camiler ramazana hazırlanıyor

Gaziantep Şahinbey'de Camiler ramazana hazırlanıyor

On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayına sayılı günler kala Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki tüm camilerde temizlik çalışmaları başlatıldı.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için tüm ayrıntıları gözden geçiren ve düzenli olarak camilerde iç ve dış mekân temizliği yapan Şahinbey Belediyesi, ramazan ayında da cami ve mescitleri temizleme işlemlerine devam edecek.

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı öncesi ilçe genelindeki camilerin halılarını yıkayıp, gül suyu sıkarak vatandaşların güzel kokulu ve nezih bir ortamda ibadet yapmalarını sağlayacak.

Camilerde başlatılan temizlik çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki cami temizliklerinin yılın her günü düzenli olarak yapıldığını, ramazan ayı öncesi de ilçedeki camilerin temizlenerek ramazana hazırlandığını söyledi.

Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak ramazan ayı öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. Ancak biz sadece ramazan ayında değil, yıl boyunca camilerimizi düzenli olarak temizliyoruz. Ramazan ayı öncesinde tüm camilerimizi temizlik ve bakım onarım noktasında yeniden elden geçirdik. Şu anda Şahinbey'de bulunan tüm camilerimizin her ay 2 defa olmak üzere bakımları, temizlikleri yapılıyor. Ramazan Ayı'nda da vatandaşlarımızın gönül huzuruyla hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.