Gaziantep Valiliğinden patlamaya ilişkin açıklama

Gaziantep Valiliğinden patlamaya ilişkin açıklama

Gaziantep’te 5 katlı bir binanın girişinde meydana gelen patlama ile ilgili valilikten yapılan açıklamada, patlamanın 2 elektrikli bisikletin şarj edilmesi sırasında elektrik panosundan kaynaklandığı belirtildi.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 5 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen patlamanın binanın zemin katında bulunan 2 adet elektrikli bisikletin şarj edilmesi sırasında elektrikten kaynaklandığı ve patlamada bir kişinin el ve ayaklarında yanıklar oluştuğu 10 kişinin de dumandan etkilendiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, saat 23.00 sıralarında Şehitkamil ilçesine bağlı Gazikent Mahallesi'nde bulunan binada 2 elektrikli bisikletin şarj edilmesi sırasında elektrik panosundan kaynaklanan bir yangın meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, “Saat 23.00 sıralarında Şehitkamil ilçemiz Gazikent Mahallesi'nde Amaç Yapı Kooperatifi 39. Blok zemin katta bulunan elektrik panosundan 2 adet elektrikli motorun şarj edilmesi sırasında elektrikten kaynaklanan bir yangın meydana gelmiştir.” denildi.

Yangının itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldüğü belirtilen açıklamada, “Olay neticesinde motorlar ve elektrik panosunda maddi hasar meydana gelmiş olup, bir kişi el ve ayaklarındaki yanıklar, 10 kişi de yangın dumanından etkilenmeleri nedeniyle tedavi amacıyla hastaneye sevk edilmiştir.” ifadeleri yer aldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)  








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.