Gaziantep Valisi Davut Gül okulları ziyaret etti

Gaziantep Valisi Davut Gül okulları ziyaret etti

Gaziantep Valisi Davut Gül, “Gazişehir Öğrenci Meclisi Buluşmaları” kapsamında okulları ziyaret ederek meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Gaziantep Anadolu Lisesi, Ali Tutkun İlkokulu, Kılıçarslan Ortaokulu ve Solmaz Güzel İlkokulunu ziyaret eden Vali Davut Gül, öğrenci meclisleri ile gerçekleştirdiği toplantıda okullarda yürütülen faaliyetler hakkında meclis başkanlarından bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Gaziantep genelindeki okullarda kurulan öğrenci meclisleri ile kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle daha sosyal, daha katılımcı, paylaşımcı, kendilerini ifade edebilen bir geleceği hedeflediklerini aktaran Gül, bu kapsamda yapılan çalışmaları önemsediklerini kaydetti.

Öğrencilere spor yapma, kitap okuma, hayvanları sevme, çevreye duyarlı olma, arkadaşları ve ailesi ile iyi iletişim kurma, derslerine çalışma gibi konularda önerilerde bulunan Vali Gül, bunların yerine getirilmesi dâhilinde öğrenci meclisleri ile istenilen amaca ulaşılacağını söyledi.

Gazişehir Öğrenci Meclisi faaliyetleri kapsamında düzenlenen “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” hakkında da bilgi veren Gül, her cumartesi yapılacak etkinlikle sporu yaşam tarzı haline getirerek sağlıklı ve mutlu bir nesil yetiştirmeyi amaçladıklarını aktardı.

Gittiği okullarda incelemelerde bulunarak öğrencileri derslerinde de ziyaret eden Gül, öğrencilerle bir süre sohbet etti, derslerinde başarılar diledi. Öğretmenleri dinleyerek talep ve önerileri aldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler