​Gaziantep’te arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı

​Gaziantep’te arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlı yakalandı

​Gaziantep’te tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlı, olaydan bir ay sonra yakalanarak tutuklandı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldüren genç, olaydan bir ay sonra Kahramanmaraş’ta yakalandı. Gözaltına alınan genç, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Şehitkamil ilçesi Çıksorut Yeni Mahallede 16 Ekim günü Mehmet K. (24) aralarında husumet olan Hüseyin A. (23) ile bir pastanede karşılaşmış, Mehmet ile Hüseyin, arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin A. yanındaki bıçak ile Mehmet K.'yı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürmüş ve olayın ardından motosikletle kaçmıştı.

Hüseyin A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında Hüseyin A.'nın Kahramanmaraş'taki bir evde gizlendiği belirlendi. Dün gece eve düzenlenen operasyonda polisleri fark eden Hüseyin A, kaçmaya çalışırken ruhsatsız tabanca ile yakalanarak gözaltına aldı.

Bugün Gaziantep'e getirilen Hüseyin A, emniyetteki ifadesinin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Hüseyin A, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hüseyin A. adliyeye sevki sırasında gazetecilere, "Amacım öldürmek değildi, kendimi savunmaktı. Annesi annem gibiydi, aynı evde büyüdük. Öldürmek istemedim, çok pişmanım." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.