Gaziantep’te bayram öncesi denetimler arttırıldı

Gaziantep’te bayram öncesi denetimler arttırıldı

Gaziantep’te, Ramazan Bayramı öncesi gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik denetimler sıklaştırıldı.

Gaziantep’te Ramazan Bayramı öncesi Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Halk sağlığının korunması amacıyla yıl boyunca rutin denetimlerini sürdüren Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesinde tatlı ve şekerleme üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimlerini artırdı.

Yapılan denetimlerde, tatlı üretim noktaları başta olmak üzere gıda üretimi, depolama ve satış noktaları, temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihi ve saklama koşulları açısından titiz bir denetimden geçiriliyor.

Yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayı boyunca gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerini sürekli olarak denetlediklerini belirtti.

“Huzurlu bir bayram için denetimler sürüyor”

Tahmazoğlu, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının son günlerine geldik. Bayram öncesinde çarşı oldukça kalabalık, vatandaşlarımız bayram telaşındalar. Bir yandan giyecek diğer yandan ise pasta şeker gibi ürünlerin alışverişini yapıyorlar. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak zabıta ekiplerimizle birlikte Şahinbey ilçesinde vatandaşlarımızın bayramı sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için denetimler yapıyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun, Şahinbey Belediyesi yılın 365 günü denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ben, bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, tüm İslam âlemine de hayırlar getirmesini diliyorum.” diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.