​Gaziantep’te haşerelere karşı ilaçlama başladı

​Gaziantep’te haşerelere karşı ilaçlama başladı

​Gaziantep'te hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte parklarda ve yeşil alanlarda haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlatıldı.

Gaziantep'te hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte parklarda ve yeşil alanlarda Şahinbey Belediyesi tarafından haşerelere karşı ilaçlama çalışması başlatıldı.

Sıcakların artmasıyla birlikte harekete geçen Şahinbey Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park ve dinlenme alanlarında vatandaşların, her hangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için ilaçlama çalışmasını sürdürüyor.

Parklarda ve yeşil alanlarındaki ilaç çalışmaları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, parklarla ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Tahmazoğlu, “Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarımız belediyemize ait parklarda uzun süre vakit geçirip, dinlenme imkânı buluyor. Ekiplerimiz de vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

Parklarda yapılan ilaçlama çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar ise yaz aylarının gelmesiyle birlikte parkları daha fazla kullanmaya başladıklarını ve parklarda yapılan ilaçlama çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını söylediler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.