Gaziantep'te motosikletli kapkaççılar tutuklandı

Gaziantep'te motosikletli kapkaççılar tutuklandı

Gaziantep'te motosikletle bir kişinin cep telefonunu çalan 3 şüpheli, güvenlik kamerası görüntülerinden kimlikleri belirlenerek düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gaziantep'te telefon görüşmesi yapan bir kişinin cep telefonunu motosikletle yanına yaklaşıp çalan 3 şüpheli, kimlikleri güvenlik kamerası görüntülerinden belirlenerek düzenlenen operasyonla yakalandı. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kent merkezinde meydana gelen olayda, kaldırım üzerinde oturarak telefon görüşmesi yapan ve ismi açıklanmayan bir kişinin yanına motosiklet ile 2 şüpheli yaklaştı.

Şüpheliler, telefon görüşmesi yapan kişinin cep telefonunu çalarak, motosikletle hızla uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis sevk edildi. Polis, olay yeri çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek, şüphelilerin O.Ü, İ.İ, ve C.S, olduğunu belirledi.

Kimlikleri belirlenen 3 kişi, evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, görüşme yapan kişinin elindeki telefonun motosikletteki kişi tarafından alındığı ve motorun hızla uzaklaştığı görülüyor.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler