Gaziantep’te Okçuluk ve Ampute Sahası açıldı

Gaziantep’te Okçuluk ve Ampute Sahası açıldı

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Ampute Futbol ve Okçuluk Tesisi faaliyete başladı.

Gaziantep’te merkez Şahinbey Belediyesi tarafından ilçenin yeni ve en büyük mahallelerinden olan Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Spor köyünde Ampute Futbol ve Okçuluk tesisi faaliyetleri başladı. İlk ok atışını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu attı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent Spor köyüne yapılan Ampute Futbol Sahası Okçuluk Tesisine başkan yardımcıları ile birlikte giderek ok atışı yaptı. Sahada incelemelerde bulunan Tahmazoğlu, kursların başladığını ve okçuluk sporunu geliştirmek adına ücretsiz kurs verdiklerini ifade etti.

Tahmazoğlu, “Ecdat sporlarımızdan olan okçuluk bizim içinde çok önemli. Bu nedenle Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize yeni bir okçuluk tesisi kazandırdık. Bu spor dalındaki kurslarımızda başladı. Ben tüm vatandaşlarımızı ve gençlerimizi Akkent Spor Köyü içerisindeki bu okçuluk tesisimize davet ediyorum. Aileleri ve çocuklarıyla tesisimize gelsinler, okçuluk sporunu öğretip alıştıralım.  Tecrübeli hocalarımız eşliğinde yapılan okçuluk sporu için vatandaşlarımızdan hiçbir ücret talep etmiyoruz. Oldukça zevkli, insanı rahatlatan güzel bir spor dalıdır. Tüm Gazianteplileri okçuluk tesisimize bekliyoruz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.