Gaziantep’te trafik kazası: 2 ölü 5 yaralı

Gaziantep’te trafik kazası: 2 ölü 5 yaralı

Gaziantep’in Nizip ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3’ü çocuk 5 kişi de yaralandı.

Kaza, Nizip-Birecik karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Leyla Aydın (31) yönetimindeki 33 CDK 07 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mehmet Karadeniz (62) yönetimindeki 27 F 5984 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki fıstık bahçesine devrilen 27 F 5984 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Karadeniz ile Fehile Sinacı (39) kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazada, Karadeniz’in kullandığı araçta bulunan Meliha Karadeniz (61), Emine Karadeniz (28), Hamza Sinacı (9), Adem Sinacı (7) ve Emine Ezgi Sinacı (2) ise yaralandı.

Yaralılar ise haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden Karadeniz ve Sinacı’nın cenazeleri hastanenin morguna kaldırıldı. Kazaya karışan ve Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde fizik öğretmeni olduğu öğrenilen Leyla Aydın ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaza nedeniyle uzun bir süre trafiğe kapanan yol ise kazaya karışan araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.