Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu

Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Gaziantep’in merkez Şehitkâmil ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şehitkamil ilçesinin Mithatpaşa Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, “Şehitkâmil İlçe Emniyet Müdürlüğü Karşıyaka Polis Merkezi Amirliğine bağlı Narkotim ekiplerinin Mithatpaşa Mahallesinde uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda, şüpheli M.K’nın ikametinin önünde E.G. ve A.A. isimli şahısları uyuşturucu pazarlığı yaptığı esnada kıskıvrak yakaladı. Ayrıca şüpheli M.K'nın ikametinde yapılan operasyonda, bir adet hassas terazi, uyuşturucu madde paketlemede kullanılan çok sayıda kilitli şeffaf poşet, 8,20 gram eroin ve bir miktar metafetamin uyuşturucu maddesi, uyuşturucu madde satışından elde edilen 445 TL banknot para ve bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.” denildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.K’nın "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandığı, E.G. ve A.A. hakkında ise "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapıldığı bildirildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.