​Gaziantep'te vatandaşlar parklara akın etti

​Gaziantep'te vatandaşlar parklara akın etti

​Gaziantep'te Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla vatandaşlar, Türkiye'nin en büyük millet bahçesi olan Yeşilvadi Millet Bahçesi ve kentteki diğer parklara akın etti.

Gazianteplilerin, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilip şehir dışına çıkmasıyla boş kalan kentte parklar vatandaşlara alternatif tatil fırsatı oluşturuyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından bir milyon 700 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Yeşilvadi Millet Bahçesi başta olmak üzere, Şahinbey Parkı, Şelale Park ve diğer parklar vatandaşların uğrak noktası oldu.

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan 607 park, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşların akınına uğradı. Havaların ısınmasıyla parklara koşan vatandaşlar, piknik yaparak bayram tatilinin tadını çıkardılar.

Havaların ısınmasıyla birlikte bayram tatilinde vatandaşların parkları doldurduğunu belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptırdıkları parkların bu yaz ayında da vatandaşların uğrak mekânı olacağını söyledi.

Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana yeşile önem verdik. 2009 yılından bu yana 607 park yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Havaların ısınması ve 9 günlük bayram tatilinde vatandaşlarımız parklara akın ettiler. Piknik alanları, oyun alanları ve spor alanlarıyla parklarımız, her yaştan vatandaşımıza hitap ediyor. Parklarımız bu yaz ayında da çocukların, annelerin ve babaların en fazla zaman geçirdiği alanlar olacak." dedi.

Parklarda piknik yaparak aileleriyle vakit geçiren vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.