Gercüş'te Bulunan Kemikler, Kimsesizler Mezarlığına Gömüldü

Gercüş'te Bulunan Kemikler, Kimsesizler Mezarlığına Gömüldü

Gercüş'ün Arıca köyündeki Süryani Mezarlığı bitişiğindeki bir arsada bulunan ve kimlere ait olduğu tespit edilemeyen kemikler Gercüş Belediyesi tarafından kimsesizler mezarlığına gömüldü.

BATMAN-Gercüş'ün Arıca (Kefré) köyündeki Süryani Mezarlığı bitişiğindeki bir arsada 10 Haziran'da bulunan bulunan kemikler kimsesizler mezarlığına gömüldü. Gercüş Cumhuriyet Savcılığı tarafından olay yerinden alınıp incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna gönderilen kemikler gömülmek üzere Gercüş Belediyesine teslim edildi.

 

Adli Tıp Kurumu tarafından kemikler üzerinde yapılan inceleme sonucunda "Kemiklerin yaklaşık 30 yıl ve daha önceki bir zamanda ölen bir kadına ait oldukları tespit edildiği, ölüm sebebinin belirlenemediği" şeklinde bir raporla tekrar Gercüş Cumhuriyet Savcılığına iade edilen kemikler, cumhuriyet savcılığı tarafından kimsesizler mezarlığına gömülmek üzere bugün tutanakla Gercüş Belediyesine teslim edildi.

 

Belediye ekipleri, çuvalın içinde teslim aldığı ve bir kadına ait olduğu belirtilen kemikleri ilçe merkezinde bulunan Garipler Mezarlığına gömdü. (Veysi Demir-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.