Gürpınar'da şifa veren ele vefa projesi kapsamında sağlıkçılara ziyaret

Gürpınar'da şifa veren ele vefa projesi kapsamında sağlıkçılara ziyaret

Hasta ve hasta yakınları , sağlıkta şiddeti önlemek, hasta yakınları ile sağlık çalışanları arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla başlatılan "Şifa Veren Ele Vefa Projesi" kapsamında, Gürpınar 1 Nolu ASM'yi ziyaret edildi.

Aile Sağlığı Merkezini (ASM)  ziyaret eden Hasta ve hasta yakınları,  sağlık hizmetinin mesaisi olmadığını ve sağlık çalışanlarının görevlerini fedakarca yaptıklarını dile getirdiler.

Sağlık hizmetinin farklı bir özveri ve duyguyla yapıldığını, hiçbir ücretin bunu karşılamayacağını ifade eden hasta ve hasta yakınları; "Doktorlarımız daha Tıp Fakültesine girdiklerinde, zorlu bir yolculuğa başlıyor. Kendilerini bir anlamda insanlara, hastalara adıyorlar. Dolayısıyla bizim onlara göstereceğimiz vefa, sadece bizim değil, herkesin insan olarak görevidir. Bu bizim minnet borcumuzdur. Doktorlardan sevgi ve anlayış beklerken, bizler de  aynı anlayışı göstermek, şartlar çok ağır olsa da onlara karşı gayet nazik ve kibar olmak durumundayız. Sevgi gösterirsek, sevgi buluruz. O yüzden bize şifaya vesile olan tüm doktorlara teşekkürü borç biliriz” dediler.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.