Halk adına ortaya çıkanlar menfaati esas aldılar foto video

Halk adına ortaya çıkanlar menfaati esas aldılar foto video

HÜDA PAR'ın desteklediği Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, Müslüman halkın desteğiyle Meclise girenlerin sonradan menfaati esas aldıklarını söyledi.

Van bağımsız milletvekili adayı Mehdi Oğuz, İpekyolu ilçesine bağlı Karagündüz köyünü ziyaret etti. Oğuz, ziyaretinde Müslüman halkın desteğiyle Meclise giden partileri eleştirerek, "Halk adına çıkanlar menfaati esas aldılar." dedi.

Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Karagündüz köyünü ziyaret etti.

Burada köylülere hitap eden Oğuz, Hür Adayların İslami ve insani değerleri taşıdığını ifade ederek Meclise girmeleri halinde halkın huzur ve refahı için ciddi önerilerinin olacağını ifade etti. Köy halkıyla sohbet eden Oğuz, 7 Haziran’daki seçimde destek ve dua talebinde bulundu.

"İslam adına çıkan partilerin kan kaybettiği siyasi bir ortam oluştu"

İnsanların 'Hür Dava Partisi'ne ne gerek vardı, zaten İslam'ı temsil eden partiler vardı. Siz de İslami bir parti olarak bu oyları bölecek, İslami partileri zayıflayacaksınız' söylemlerine açıklık getiren Oğuz, “Biz de 'Bugüne kadar oy verdiğimiz İslami partiler İslam davasını, İslam bayrağını önde tutmuş olsaydılar gerek bize kalmayacaktı' dedik. Fakat o partiler İslam davası yerine menfaati esas aldılar. İslami yapıların kan kaybettiği, zemin kaybettiği bir siyasi ortam oluştu. Eğer bunlar olmasaydı Allah Teâlâ’da şahittir biz bu siyasete girmezdik. Biz de bunun üzerine parti olarak zamanımızı, malımızı ve canımızı ortaya koyarak İslam davasını aziz kılmak için ciddi endişelere rağmen bu kararı aldık." ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR yaklaşan tehlikenin büyüklüğünü anlatmıştı"

Halkın HÜDA PAR'ı yeni tanıdığını ifade eden Oğuz, "Bizim ne demek istediğimizi insanlarımız, 6-8 Ekim olaylarında acı bir tecrübeyle gördüler. Böylelikle halk, 'HÜDA PAR, yaklaşan tehlikenin büyüklüğünü anlatmıştı ama biz anlayamadık' dediler. Şuan birçok kardeşimiz, 'Vallahi siz haklıydınız' diyorlar. Bunu yalnız halk söylemiyor birçok parti yöneticisi de bu gerçeği dile getiriyor." şeklinde konuştu.

"Van'da 22 bin insan uyuşturucu bağımlısı "

Oğuz son olarak,  "Bugün Van'da 22 bin insanımızın uyuşturucu bağımlısı olduğundan haberiniz var mı? Hırsızlık, fuhuş, boşanmalar her geçen gün hızla artmaktadır. İşte biz bu tehlikelerin de haberini vermiştik. Dün HÜDA PAR'ı kurmakta acele ettiniz diyen kanaat önderleri, bugün çok geç kaldınız diyor." dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.