Halkımız kendi partileri olan HÜDA PAR'a sahip çıkacaktır

Halkımız kendi partileri olan HÜDA PAR'a sahip çıkacaktır

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doyar, “Halkımız kendi partileri olan HÜDA PAR'a sahip çıkacaktır.” dedi.

Yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimine saatler kaldı.

Seçim ziyaretlerine devam eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Ali Doyar, İnsani Yardım Vakfı (İHH), Davet ve Kardeşlik Vakfı ile Ay Der Gaziantep şubelerini ziyaret etti.

HÜDA PAR heyeti Davet ve Kardeşlik Vakfı ve Ay Der Gaziantep Şube Başkanı Muhammed Talha Özdemir ve vakıf yetkilileri tarafından karşılandı.

İslam coğrafyasında yaşanan sorunların konuşulduğu ziyarette, Müslümanların vahdetten başka bir çaresinin olmadığını bir araya gelmedikleri için de şer güçlerinin hedefi olduğuna dikkat çekildi.

Doyar’a ve HÜDA PAR heyetine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine başarılar diledi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Doyar ve beraberindeki heyet, daha sonra İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gaziantep Şubesini ziyaret etti. HÜDA PAR heyeti burada da İHH Gaziantep Şube Başkanı Engin Erbatan ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.

Kudüs meselesi başta olmak üzere İslam ümmetinin içinde olduğu durumun konuşulduğu ziyarette Kudüs’ün bütün Müslümanların ortak meselesi olduğu vurgulandı.

HÜDA PAR heyetine teşekkür eden Erbatan, ümmet coğrafyası içerisinde HÜDA PAR’ın temsiliyetinin önemli olduğunu söyledi.

Erbatan, “Seçim dönemi siyasi partiler sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederler. Ama biz HÜDA PAR ile sadece seçim döneminde değil ümmeti ilgilendiren birçok meselede de yan yana ve kol kola yürüdük. Kudüs meselesi ile ilgili bütün programlarımızda HÜDA PAR’lı kardeşlerimizi aramızda gördük. Kudüs hassasiyetlerini gördük. Kendilerine başarılar diliyoruz. Rabbim muvaffak etsin. Bizleri ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.”dedi.

Ziyaretin ardından HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığında açıklamalarda bulunan Doyar, seçim süreci boyunca yaptıkları ziyaretleri değerlendirdi.

Doyar, 24 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında halk başta olmak üzere esnaf, kentteki sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini, odaları, haber ajanslarını, yerel gazete, radyo ve TV’leri ziyaret ettiklerini, ziyaretlerde HÜDA PAR’ın ülke meselelerine bakışını ve çözüm önerilerini anlatarak, destek talebinde bulunduklarını söyledi.

“Böyle bir anlayışın mutlaka hâkim olması gerekir”

Ziyaretlerde HÜDA PAR’a büyük bir ilgi gösterildiğini ifade eden Doyar, “Bu teveccühü biraz da haklı buluyoruz. Çünkü bizim sahip olduğumuz anlayış, kullandığımız dil, ortaya koyduğumuz tavır ile şu ana kadar görülenler arasında gerçekten çok fark var. Hatta bazıları bize ‘HÜDA PAR’ın söylemlerine katılmamak, bunu tasdik etmemek, hata desteklememek mümkün değil. Buna muhalefet etmek artık akıl karı değil’ diyorlar. ‘Fakat böyle bir anlayış bu memlekette oturabilir mi?’ diye de bu şekilde dertlenenler bile oluyor. Biz de onlara inşallah siyasi partilerin kendi aralarındaki münasebetleri, siyasi anlayışın yaklaşımın hatta siyasi zeminin menfaat ve çıkar üzerine kurulmaması gerektiği, doğruların hepimizin malı olduğu, bu doğrular da siyasi partiler başta olmak üzere hepimizin mutlaka birleşmesi hatta birbirimize yardım ve destekte bulunmak gerektiğini ve yanlışların hepimizin zararına olduğunu, yanlışlar konusuna da hikmeti elden bırakmadan, asla kavgaya, gürültüye, şiddete başvurmadan, yani birbirimizi aşağılama yoluna gitmeden mutlaka uyarmamız gerektiğini  söylüyoruz. Böyle bir anlayışın mutlaka hâkim olması gerektiği, hâkim olduğu zamanda hepimize mutlaka birçok olumlu neticelerin kazandıracağını ifade ediyoruz.” dedi.

“İnsanlarımız kendi partileri olan HÜDA PAR'a sahip çıkacaktır”

Doyar, “Bu anlamda tabi bizi dinleyenler, yeni tanıyanlar oluyor. Bizi tanıdıktan ve bunları dinledikten sonra bakıyoruz ki; gerçekten çok müthiş bir destek, teveccüh var. Tüm bunları görüyoruz. Dolayısıyla bu parti tanındıkça kesinlikle daha çok kabul görecektir. Partimiz birçok kesim tarafından duyulmuş ama belki duyulduğu oranda tanınmamış. Tanındıkça inşallah çok daha fazla destekte görecektir ve taraftarda bulacaktır. Öyle zannediyorum ki; insanlarımız kendi partileri olan HÜDA PAR'a sahip çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

İLKHA













Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.