Hasankeyf'te Ödüllü Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması

Hasankeyf'te Ödüllü Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması

Hasankeyf'in tanıtımının daha iyi yapılması amacıyla "Tarihi Çarşımızda Hasankeyf Hediyeleri" Projesi kapsamında ödüllü Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması düzenleniyor.

BATMAN - Hasankeyf Kaymakamlığı SODES programı çerçevesinde yürütülen "Tarihi Çarşımızda Hasankeyf Hediyeleri" Projesi kapsamında ödüllü Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması düzenliyor.

 

Hasankeyf Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, Kaymakamlık tarafından SODES programı çerçevesinde yürütülen "Tarihi Çarşımızda Hasankeyf Hediyeleri" Projesi kapsamında Hasankeyf'in tanıtımının daha iyi yapılması, yerli ve yabancı turistlerin Hasankeyf'ten ayrılırken yöremize ait renkleri ve hatıraları birlikte götürebilmelerini sağlamak amacıyla ödüllü Hediyelik Eşya Tasarım Yarışması düzenlendiği belirtildi.

 

Açıklamanın devamında, katılımcıların son teslim tarihi olan 4 Ocak 2013 tarihine kadar hediyelik eşya tasarım ve ürünlerini Hasankeyf Kaymakamlığı'na elden veya posta ile teslim edecekleri belirtilerek, yarışmada başarılı görülen katılımcılara ödüller verileceği ifade edildi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.