HÜDA PAR Çaldıran seçim bürosu açıldı

HÜDA PAR Çaldıran seçim bürosu açıldı

Hür Dava Partisi Çaldıran seçim bürosu partinin genel sekreteri ve sözcüsü Mehmet Yavuz'un katıldığı programla açıldı.

VAN- HÜDA PAR Çaldıran seçim bürosu, HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Mehmet Yavuz, Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz, İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Çaldıran Belediye adayı M. Selim Çınarcı ve halkın yoğun katılımıyla açıldı.

 

Geldikleri güzergâhta Çaldıran halkının sevgi gösterisi ile karşılanan HÜDA PAR heyeti mitingin yapılacağı alana geçti.

 

Burada Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Hür Dava Partisi Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, HÜDA PAR’la siyasete yeniden itibar getireceklerini kaydederek, “O yüzden ‘Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet’ dedik. Biz şahısları değil, zihniyetleri hedef alıyoruz. Diyoruz ki hırsızlık yapan, yalan söyleyen, iftira atan Allah’ın düşmanıdır. İnsanları kandıran, onlara yapmayacağı şeylerin sözlerini veren, rüşvet alan-veren, belediye başkanlığını kazanmak için ahretini dahi tahrip eden, bu kirleniş, köhnemiş ve çürümüş siyaset anlayışını HÜDA PAR’la birlikte çöpe atacağız” dedi.

 

“Halkımızın huzuru için elimizden geldiği kadar sulhtan yana olacağız”

Konuşmasında halkın huzuru için ellerinden geldiği kadar sulhtan yana olacaklarını belirten Yavuz, “HÜDA PAR’a yapılan saldırılar ne ilktir ne de son olacaktır. İslam tarihinden bugüne kadar, bunun gibi olaylar başımıza gelmiş ve bizler bunlara yabancı değiliz. Müslümanlar arasında, özellikle de bölgemizde birlik ve beraberlikten yanayız. Temennimiz bölgemizde her kesimin birbirine buğz etmeyip, tahammül etmesi gerekiyor. Çünkü halkımızın huzura ihtiyacı vardır. Kim olursa olsun halkın huzurunu bozmaya çalışan, bu halka büyük bir ihanet etmiştir. Halkımızın huzuru için elimizden geldiği kadar sulhtan yana olacağız.” şeklinde konuştu.

 

Yavuz konuşmasının devamında, “Bize yapılan tüm saldırıların ana sebebi, Allah ve Resulullah’ın yolunda olmamızdır. Allah’ın izniyle sizler İslam’ın ilk öncüleri gibi, Allah katında değer kazanacaksınız. Sizin elinizle bir insanın hidayet bulması sizin için dünya ve içindekilerden daha hayırlıdır.” ifadelerine yer verdi.

 

Daha sonra konuşan HÜDA PAR Çaldıran Belediye başkan adayı M. Selim Çınarcı ise dava partisi olduklarını ve parti davası gütmediklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Amacımız halkımızın hem dünya hem de ahretini imar etmektir. Vaadimiz ise inanç, kimlik ve hizmettir. Bizler hiç kimseye şahsi bir vaatte bulunmuyoruz. Çaldıran ilçemizin hizmette inançlı kadrolarla tanışma vaktidir. ‘Dürüst Siyaset Gerçek Adalet’ sloganımızın ardından ‘Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet’ şiarı ile layık olduğunuz en güzel hizmeti sunmak için yola çıktık.”

 

Çaldıran Seçim bürosu halkın tekbirler ve salâvatları eşliğinde, hayır duaları ile açıldı.

Program yapılan ikramların ardından sona erdi.  (Murat Dalgın-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.