HÜDA PAR Gercüş İlçe Teşkilatı Van'da örtülü bayanlara yapılan saldırıyı kınadı

HÜDA PAR Gercüş İlçe Teşkilatı Van'da örtülü bayanlara yapılan saldırıyı kınadı

Hür dava partisi Gercüş İlçe Teşkilatı hafta sonu Van'da HÜDA PAR'ın düzenlediği miting dönüşü, 5 tesettürlü bayanın BDP'li grubun saldırısına uğraması olayını yaptığı basın açılamasıyla kınadı.

BATMAN- Hür dava partisi Gercüş İlçe Teşkilatı hafta sonu Van’da HÜDA PAR’ın düzenlediği miting dönüşü evlerine giderken, Cumhuriyet Caddesinde bulunan BDP lokalinden çıkan BDP’li gurubun saldırısına uğraması  olayını, yaptığı basın açıklaması ile kınadı.

 

Açıklamayı yapan ilçe Başkanı Selman Irmak, “BDP’nin yaptığı bu kalleşçe saldırının BDP ve yandaşlarının ne kadar zavallı ve zayıf olduklarının bir göstergesidir. 8 Mart’ta dünya kadınlar günü kutlamalarını yapan BDP, kadına şiddete hayır derken, Müslüman bayanların tesettürünü hazmetmeyerek, kendi fikirleriyle çeliştiğini gösteriyor .

 

Yapılan bu saldırılar ilk olmadığı gibi son da olmayacaktır. Bu saldırıları halkımız görüyor ve duyuyordur ve inşallah halkımız 30 Mart’ta sandıkta, halkımıza saldıran bu hainleri sandığa gömüp, yerlerine halkın dertleriyle dertlenen adayları seçip iş başına getirecektir .

 

Allah Bizi ve bütün Müslümanları bu fitne ateşinden korusun ve doğruları görmemizi sağlasın. Allah yar ve yardımcımız olsun.  (İLKHA)

Gerçüş Haberleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.