HÜDA PAR İdil Teşkilatı esnaf ziyaretinde bulundu video

HÜDA PAR İdil Teşkilatı esnaf ziyaretinde bulundu video

30 Mart Yerel Seçimlerinin yaklaşmasıyla seçim çalışmasına hız veren HÜDA PAR İdil İlçe Teşkilatı, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İdil İlçe Teşkilatı, kalabalık bir heyet ile ilçe esnafını ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunuldu.

30 Mart Yerel Seçimlerinin yaklaşmasıyla seçim çalışmasına hız veren HÜDA PAR İdil İlçe Teşkilatı, ilçe esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafla tek tek ilgilenerek projelerini anlatan partililer, fikir alış-verişinde bulunup HÜDA PAR broşürlerini dağıttılar.

Gün boyu süren ziyaretlerde esnaf ve İdil halkının HÜDA PAR heyetine yoğun teveccüh gösterdiğini ifade eden HÜDA PAR İdil Belediye Başkan Adayı Mehmet Selim Narçin, inşallah bize olan bu teveccühü 30 Mart’ta da göreceğimizi ümit ediyoruz. Esnafımıza ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Allah, halkımıza kötü günler göstermesin.”dedi.

HÜDA PAR olarak referanslarının İslam olduğunu ve bu bilinçle projeler hazırladıklarını kaydeden Narçin, parti olarak inanç ve hizmeti esas kabul ederek çalışacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.