HÜDA PAR üyeleri fişleniyor mu?

HÜDA PAR üyeleri fişleniyor mu?

PKK/HDP'lilerin bölgeyi savaş alanına çevirdiği olayların ardından HÜDA PAR üyelerinin evlerinin işaretlenmesi, fişleniyorlar mı sorusunu akla getirdi.

BATMAN- PKK/HDP’lilerin bölgede çıkardıkları şiddet hadiselerinden sonra ilginç olaylar yaşanıyor. Bunlardan bir tanesi, dün gece Batman’da yaşandı. HÜDA PAR üyesi olan bir kişinin evinin ön cephesine beyaz boyayla ‘K’ harfi yazılarak işaretlenmesi, farklı iddiaları gündeme getirdi.

Evin ön cephesine boyayla ‘K’ işaretinin çizilmesi, HÜDA PAR üyeleri fişleniyor iddiasını kuvvetlendirdi. Batman’da HÜDA PAR üyesi olan Rıdvan Y.’ye ait evin ön cephe duvarına konulan ‘K’ işareti ne anlama geliyor?

İşaret ile ilgili İLKHA’ya bilgi veren Rıdvan Y, “Dün saat19.00 sıralarında evimizin ön cephe duvarına gözle görünecek büyüklükte ‘K’ harfi, birileri tarafından yazılarak evimiz işaretlendi. İşareti görür görmez Polisi çağırdım. Polis geldi, benim çektiğim fotoğrafları alıp, tedbirli olmamı istediler. Polisler gittikten yarım saat sonra yeniden gelip beni karakola aldılar. Karakolda tutanak tutulduktan sonra polislere evimizin nöbetini tutacağız dedim. Onlar da tedbirinizi alın ve herhangi acil bir durumda bizi arayın dediler. Bizde yazıyı boyayla karaladık.” dedi.

Rıdvan Y, evinin kesinlikle HÜDA PAR üyesi olduğundan dolayı işaretlendiğini belirtti. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.