HÜDA PAR'dan şehit, tutuklu ve yetim ailelerine ziyaret

HÜDA PAR'dan şehit, tutuklu ve yetim ailelerine ziyaret

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, cezaevinde bulunan 28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkûm aileleri ile şehit ve yetim ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, beraberindeki heyetle cezaevinde bulunan 28 Şubat ve FETÖ mağduru mahkûmların aileleri ile şehit ve  yetim ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Ramazan Bayramı ziyaretleri kapsamında bir dizi temaslarda bulunan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Erat ve beraberindeki heyet, ziyaret sırasında katledilenlerin, tutukluların ve yetimlerin çocuklarıyla da yakından ilgilenerek bayram harçlığı verdi.

Tutuklu ve şehit yakınlarını ziyaret eden Erat, İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerden dolayı bayramı buruk geçirdiklerini, bütün üzüntü ve burukluğa rağmen Ramazan Bayramı'nın bütün İslam âlemine, insanlığa ve Gaziantep halkına hayırlara vesile olmasını diledi.

HÜDA PAR heyeti ilk olarak lise son sınıf öğrencisi olan ve 1996 yılında İslami kimliğinden dolayı mukaddesata dil uzatanlara karşı çıktığı için bir saldırı sonucu şehit edilen Mustafa Çoban'ın Asri Mezarlık'ta bulunan kabrini ziyaret etti.

Erat ve beraberindeki heyet, daha sonra 13 yıldır cezaevinde bulunan FETÖ mağduru Melek Sain'in ailesi ile 1998 yılında İslami kimliğinden dolayı yakalanıp Kocaeli Kandıra F Tipi Kapalı Cezaevine konan Nuri Arslan'ın ailesini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Heyet daha sonra sırasıyla 21 Ocak 1992 tarihinde PKK tarafından Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit edilen 70 yaşındaki Mehmet Salih Kavak'ın (Şehid Kerbelaî) ailesini ve Mustafa Çoban'ın ailesini ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretler esnasında bir açıklama yapan Erat, Ramazan Bayramı dolayısıyla her bayramda olduğu gibi bu bayramda da şehit, tutuklu ve yetimlerin ailelerini ziyaret ettiklerini söyledi.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.