​Kaldığımız yerden yeniden ‘Bismillah’ diyoruz

​Kaldığımız yerden yeniden ‘Bismillah’ diyoruz

Gaziantep’te kesin olmayan sonuçlara göre üçüncü defa Şahinbey Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tahmazoğlu, “Kaldığımız yerden yeniden ‘Bismillah’ diyerek, yola devam edeceğiz. ”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üçüncü kez Şahinbey Belediye Başkan adaylığına aday gösterilen ve seçimde en yakın rakibine fark atarak yüzde 60,25 oy alarak yeni bir rekora daha imza atan Mehmet Tahmazoğlu, teşekkür ziyaretlerine başladı.

Yerel seçimlerin ardından esnafa teşekkür ziyaretlerinde bulunan Tahmazoğlu’na Almacı Pazarı esnafı sürpriz bir organizasyon düzenledi. Tahmazoğlu, Almacı Pazarındaki esnaf tarafından kente ait yöresel türkülerle karşılandı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, vatandaşın çok büyük bir desteğini aldıklarını belirterek, “31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gaziantep halkı kendine yakışanı yaptı. Üçüncü defa Şahinbey’de bizle ‘yola devam’ dedi. Yüzde 60’ın üzerinde çok büyük bir destek verdi. Bu anlamda tüm halkımıza ve esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden yeniden ‘Bismillah’ diyerek, yola devam edeceğiz. Rabbim en güzel hizmetleri hep birlikte yapmayı nasip eylesin.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.