Kocaeli Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin uzun süredir devam eden zemin etüdü çalışmalarının ardından bugün Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılımıyla yapılan tören ile temelleri atıldı.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin geçtiğimiz yıl ekim ayından beri devam eden zemine kazık çakma çalışmalarının sona ermesinin ardından bugün düzenlenen tören ile temeli atıldı. Temel atma törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Sibel Gönül ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Sağlık alanı en temel ve en önemli hizmet alanıdır. Bu noktadan baktığınızda devam eden ve çok kısa bir süre sonra çok büyük bir sağlık yatırımına kavuşacak olan Kocaelimiz çok eskiden gelen, çok uzun bir geçmişi olan, İzmit Devlet Hastanesi ile başlayıp Kocaeli Devlet Hastanesi’ne dönüşen bu sağlık hizmetimiz de yakışan, yaraşan bir hizmet kalitesi ile inşallah bugün temelini atacağımız bina ile buluşacak” şeklinde konuştu.

Işık, “Kocaeli Devlet Hastanesi bugüne kadar gerçekten önemli bir hizmet verdi ve önemli bir fonksiyon icra etti. İnşallah bu hastanemiz 2016 yılının 29 Ekim tarihinde tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından temel atma işlemini başlatacak olan butona basılması ile program sona erdi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.