Kocaeli Üniversitesi’ne ikinci çorba çeşmesi konuldu

Kocaeli Üniversitesi’ne ikinci çorba çeşmesi konuldu

Kocaeli Üniversitesi yerleşkesinde bulunan çorba çeşmesinin ikincisi, öğrencilerden gelen talep üzerine Umuttepe Kampüsüne konuldu.

Kocaeli Üniversitesi’nde bulunan ve bin kişilik çorba sevisinin yapıldığı çeşmenin ikincisi Umuttepe Yerleşkesinde hizmet vermeye başladı.

İzmit Belediyesi tarafında yaptırılan çorba çeşmesinin ilki geçen yıl KOÜ yerleşkesine konulmuş ve bin kişilik çorba servisiyle öğrencilere hizmet sunmaya başlamıştı. Gelen talep üzerine çorba çeşmesinin ikincisi de Umuttepe Yerleşkesinde Kütüphanenin yanına konuldu.

Belediyenin Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, KOÜ Umuttepe Yerleşkesi Kütüphane yanındaki ikinci çorba çeşmesi,  diğer çeşmenin aksine akşamları hizmet verecek.

Yetkililer, Eğitim Fakültesi yanında geçen sene konulan çorba çeşmesinin eskiden olduğu gibi 08.30-10.00 saatleri arasında öğrencilerin hizmetinde olduğunu, Kütüphane yanına konan çeşmenin de 19.00-21.00 saatleri arasında faaliyette olacağını belirttiler.

Üniversite öğrencileri, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a kendilerine böyle bir imkânı sunduğu için teşekkür ettiler. İzmit’te halen 7 ayrı noktada çorba çeşmesi bulunuyor ve ayda yaklaşık 28 bin kişi bu çeşmelerden ücretsiz çorba içiyor.

İkinci çorba çeşmesinin 8 Nisan Çarşamba akşamından itibaren 19.00-21.00 saatleri arasında öğrencilerin hizmetinde olacak belirtildi.  (İLKHA)  



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.