Kocaeli’nde 'İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'

Kocaeli’nde 'İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'

Kocaeli’nde 3 Mayıs'a kadar açık olacak olan 'İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı' törenle açıldı. Yetkililer bu fuarla gençleri evliliğe teşvik etmeyi planlıyor.

Uluslararası İnterteks Fuar alanında açılan 'İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'na Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Fuarda çok sayıda gelinlik,çeyiz, düğün organizasyon, otel, çiçekçilik, mutfak, banyo, ev dekorasyon, mobilya, halı, perde ev eşyası firmalarının yanı sıra, 40 konut firması ile birlikte toplam142 firma stant açtı.

Kocaeli ülkeyi ileriye götürebilecek bir  yerdedir

Kocaeli'nin üretim merkezi olduğunu belirten Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilin Türkiye'nin yanı sıra Çin'den İtalya'ya kadar, Avrasya'nın çok iddialı bir ithalat merkezi olabileceğini söyledi.

Vali Güzeloğlu, "Limanları, stratejik konumu ile ülkeyi ileriye götürebilecek bir yerdir. Hizmetler sektörü de Kocaeli'yi daha iyiye ve ileriye götürmeyi amaçlamaktadır. Bu proje inşallah Kocaeli'mizi daha iyi yerlere taşıyacaktır." dedi.

Ürünler tanıtıldı

Konuşmaların ardından çeşitli yörelere ait oyunlar sergilendi. Ardından Kocaeli Terziler Odası'nın organizasyonuyla getirilen ürünler tanıtıldı.

Daha sonra da açılışa katılan protokol üyeleri fuarın açılışını yaptıktan sonra, fuar alanı içersinde açılan stantları gezdi. Fuar hafta sonu da açık olacak.  (Enes Çetin- İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.