Kozluk MYO'nun kütüphanesi açıldı

Kozluk MYO'nun kütüphanesi açıldı

Batman Üniversitesi Kozluk Kampüsünde düzenlenen törenle kütüphane açılışı yapıldı.

Kozluk MYO Kütüphanesi Batman Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Aydın Durmuş'un katılımıyla Batman Üniversitesi Kozluk Kampüsü'nde düzenlenen törenle açıldı.

Kütüphane açılış töreninde konuşma yapan Rektör Durmuş,  "55. Kütüphane Haftası'nda Kozluk MYO Kütüphanesini öğrencilerimizin hizmetine açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kozluk MYO'muzun çok önemli bir eksiğini giderdik, öğrencilerimizin isteklerini bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz." dedi.

Açılışın ardından öğrencilerin sorunlarını dinleyen ve çözümleri için talimat veren Rektör Durmuş, Kozluk MYO'nun canlanması için Kozluk halkına çok büyük bir görev düştüğünü belirterek, öğrencilere sahip çıkmaları ve hoşgörülü davranmaları gerektiğini ifade etti.

Batman Valisi Hulusi Şahin'in de katıldığı, öğrencilerle yapılan toplantıda Durmuş, öğrencilerin talepleri doğrultusunda gezi, fotoğrafçılık ve halkoyunları topluluklarının kurulması için talimat verdi.

Toplantıda, öğrencilerin sorunlarını dinleyen Şahin, toplulukların ihtiyaç duyduğu malzemelerin de eldeki imkânlar ölçüsünde karşılanacağını söyleyerek, kütüphanenin öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.