Kurye aracından çalındığı iddia edilen para bulundu

Kurye aracından çalındığı iddia edilen para bulundu

Gaziantep’te FETÖ soruşturmasında sahipleri tutuklanan ve kayyum atandıktan sonra TMSF'ye devredilen Naksan Holding'in tahsilat kurye aracından çalındığı iddia edilen 130 bin lira ve 230 bin doları buldu.

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde FETÖ soruşturması kapsamında kayyum atandıktan sonra TMSF'ye devredilen Naksan Holding'in tahsilat kurye aracından çalındığı iddia edilen 130 bin lira ve 230 bin dolar bulunurken, araç kuryesi ise tutuklandı.

Geçtiğimiz hafta Naksan Holding bünyesindeki Naksan Plastik firmasının kuryesi, ödeme yapmak için Karagöz Caddesi'ndeki bir banka şubesine gitti. Kurye aracının sürücüsü İbrahim K, otoparka bıraktığı araçtan 130 bin lira ve 200 bin doların çalındığını fark etti.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis olayın ardından çalışma başlatırken, yapılan çalışmalar kapsamında kurye İbrahim K, gözaltına alındı. İbrahim K, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, verdiği ifadelerle yola çıkan polisler, yaptıkları çalışmayla çalınan 130 ile 230 bin doları buldu.

Konuyla ilgili Naksan Holding'den yapılan açıklamada, paranın teslim alındığı belirtildi. Paranın nasıl bulunduğuyla ilgili ise açıklama yapılmadı.

İLKHA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.