Öğrencilerimizi spora teşvik ediyoruz

Öğrencilerimizi spora teşvik ediyoruz

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençleri spora teşvik etmek amacıyla 3 yıldır öğrencilere spor ayakkabısı hediye ettiklerini söyledi.

Gaziantep'in Şahinbey Belediyesi tarafından 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da karne alan yaklaşık 150 bin öğrenciye karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye ediliyor.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam eden spor ayakkabısı dağıtım alanını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler ve velilerle bir araya gelerek sohbet etti.

"Öğrencilerimizi spora teşvik ediyoruz"

Gençleri spora teşvik etmek amacıyla spor ayakkabısı hediye ettiklerini belirten Tahmazoğlu, şunları söyledi:

"Öncelikle tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyor, öğretmenlerimize ve velilerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Üç yıldan bu yana yaptığımız uygulamamız ile gençlerimizi spora teşvik etmek için Şahinbey ilçemizde 200'e yakın halı saha ve basketbol sahası, 22 tane fitness salonu yaptık. Gençlerimize forma, eşofman takımı, futbol, basketbol ve voleybol topları hediye ettik. Okullarımıza tenis masaları kurduk. Tüm parklarımıza yürüyüş yolları yaparak, spor aletleri koyduk. Amacımız; vatandaşlarımızın spor yaparak sağlıklı kalmasını teşvik etmek."

Tahmazoğlu, "Bu vesileyle öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan da uzak kalması, özellikle de yaz dönemini spor yaparak geçirmesi için öğrencilerimize ayrım yapmaksızın karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye ediyoruz. Üç yıldan bu yana uyguladığımız bu projemiz vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görmektedir. Hem obezite ile mücadele hem de gençlerimizi spora teşvik etmek için bu uygulamamızı devam ettiriyoruz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.