Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü

Batman’ın Beşiri ilçesi Kira Dağı mevkiinde virajı alamayan bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Batman’a bağlı Beşiri ilçesi kırsalında bulunan Kira Dağı mevkiinde  virajı alamayan bir otomobil şarampole yuvarlandı. Otomobil içerisinde bulunan bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 07.30 sıralarında Beşiri İkiköprü’den Batman istikametine doğru seyreden  41 LC 084 plakalı özel otomobil, Kira Dağı mevkiinde  virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Kaza nedeniyle otomobil içerisinde bulunan Ekrem Mang (42) olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan Saraç Aksoy ise yaralandı.

Yaralı Aksoy ambulansla Batman’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Olayda hayatını kaybeden Ekrem Mang’ın cenazesi,  otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bariyerin olmamasından dolayı aynı yerde sık sık kazaların yaşandığını söyleyen bölge sakinleri,“ Türkiye'nin belki de en tehlikeli  virajları arasına girebilecek mevkide, yol kenarında  bariyer olmaması olayın en çok düşündüren tarafıdır. Milyonların harcandığı kamu binalarına ödenek varken, belki de bugünkü can kaybını önleyecek bir bariyere devletin parası yok mu?” diyerek tepki gösterdiler.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.