Peygamber Sevdalıları'ndan teşekkür

Peygamber Sevdalıları'ndan teşekkür

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörlüğü, Kutlu Doğum etkinliğine katkıda bulunanlara ve etkinliğe katılan halka teşekkür etti.

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörlüğü, Pazar günü yapılan ve sağanak yağışa rağmen on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen "Yürüyen Kur’an Hz. Muhammed (sav)” adlı etkinliğe katkıda bulunanlara ve halka teşekkür etti.

 

“Hiçbir şart ve sıkıntı Resulullah’ın sevdasından vazgeçiremeyecektir”

Konu ile ilgili açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Batman İl Koordinatörlüğü Sözcüsü Molla Beşir Şimşek, düzenledikleri kutlu doğum etkinliğine Batman halkının büyük bir coşku ile katılım gösterdiğini belirterek, “Büyük bir coşku ile mevlid etkinliğimizi icra ettik. Hava muhalefeti, yoğun yağmur ve soğuk havaya rağmen hakikaten Batman halkı kadınıyla, erkeğiyle, çocuk çoluğuyla beraber yağmur ve soğuk dinlemeden mevlid alanını her zamanki gibi doldurdu. Mevlid alanındaki coşku son derece mükemmeldi. Bu aslında Peygamberimize olan sevgi ve bağlılığın göstergesiydi. Hiçbir şart ve sıkıntının kendilerini Resulullah’ın sevdasından vazgeçiremeyeceğinin bir ifadesiydi.” dedi.

 

“Batman halkı Peygamberine aşık ve sevdakar olduğunu bir kez daha gösterdi”

Sağanak yağışa rağmen on binlerin mevlid etkinliğine yoğun bir katılım göstermesinden etkinlendiklerini söyleyen Şimşek, “Kadınların, çocuk ve bebekleriyle beraber gelen annelerin, yaşlıların orayı hınça hınç doldurmaları bizi ziyadesiyle mutlu etti. Batman halkı Peygamberine bu şekilde aşık ve sevdakar bir halk olduğunu bir kez daha gösterdi. Bundan dolayı halkımızı tebrik ediyoruz. Günlerdir yorulmadan, bıkmadan bütün sıkıntılara rağmen etkinliğin sağlanmasında emeği geçen bütün kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğimizde bize yardımcı olan, araç tahsisinde, binalarına bilbord asanlardan ve herhangi bir şekilde katkısı olanlardan Allah razı olsun. Peygamberimizin şefaatine nail olsunlar. Allah bu güzel günleri bize tekrar tekrar yaşatsın. Allah, oradaki sevdamızı ve sevgimizi tüm ömrümüz boyunca baki etsin.” ifadelerini kullandı.

 

“İnşallah bu sevda, bu sevgi halkımızın gönlünde ilelebet kalacaktır”

Etkinlikteki amaçlarının  Peygamberimizi birbirlerine hatırlatmak olduğunu sözlerine ekleyen Şimşek, “Amacımız aslında Resulullah’ı birbirimize hatırlatarak ve İslam tarihinde yaşananlardan örnekler vererek, nasıl Resulullah’ı sevebiliriz? Şeklinde birbirimizie mesaj vermeye çalıştık. İnşallah mesajımız yerini bulmuştur. İnşallah bu sevda, bu sevgi halkımızın gönlünde ilelebet kalacaktır. Halkımız Resulullah’ın sevgisiyle, sevdasıyla ve O’nun sünnetini yerine getirmekle gerçek Müslüman kimliğini her zaman muhafaza edecektir. Bu vesileyle tekrardan yoğun katılımlarından dolayı halkımıza teşekkür ediyoruz. Bütün hava muhalefetine rağmen halkımız Resulullah’ın sevdasından vaz geçmediler ve orada saatlerce beklediler. Bu çok değerli bir görüntüydü. İnşallah bu samimiyet kıyamet gününde halkımız için cennete vesile olacaktır. Allah herkesten razı olsun.” diye konuştu.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.