Ramazan ayı kardeşlik ayıdır

Ramazan ayı kardeşlik ayıdır

Ramazan ayı münasebetiyle iftar öncesi aile ziyaretlerinde bulunan Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ramazan ayının kardeşlik ayı olduğunu söyledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, mübarek ramazan ayı münasebetiyle iftar saatinden önce aile ziyaretlerinde bulunuyor. Şahinbey ilçesinin Boyacı ve Kozluca Mahallelerinde ikamet eden aileleri ziyaret eden Tahmazoğlu, ziyaretlerinde ailelere Kur'an-ı Kerim, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in hayatı ve bayat ekmek kitabı hediye etti.             

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, diğer aylarda olduğu gibi ramazan ayında da aile ziyaretlerine devam ettiğini söyledi.

Tahmazoğlu, "Yılın 365 günü aile ziyaretlerimiz devam ediyor. Ramazan ayında da aile ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İftar öncesinde Kozluca ve Boyacı Mahallelerinde ikamet eden ailelerimizi ziyaret ettik. İnşallah ramazan ayı boyunca iftardan önce ve iftardan sonra aile ziyaretlerimiz devam edecek. Her akşam farklı bir mahallede teravih namazımızı farklı bir mahallede kılarak o mahalledeki aileleri çat kapı ziyaret edeceğiz. Bu şekilde ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygusunu hep birlikte yaşamış olacağız." dedi.

Tahmazoğlu'nun ziyaret ettiği aileler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaretler sonrasında çocuklara oyuncak dağıtan Tahmazoğlu, mahalle sakinleriyle de sohbet etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.