Sağlık Bakanı Müzezzinoğlu Cizre’de

Sağlık Bakanı Müzezzinoğlu Cizre’de

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Şırnak’ın Cizre ilçesine giderek devlet hastanesindeki sağlık personeli ve hastaları ziyaret etti.

Cizre Devlet Hastanesini ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, düzenlenen saldırılarda hasar gören bölümlerde incelemelerde bulundu.

Tedavi gören hastaları da ziyaret eden Müezzinoğlu, yeni doğum yapan Mümine Coşkun'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Annenin talebi üzerine "Ahmet" ismini verdiği bebeğe altın takan Müezzinoğlu, bebeği kucağına alıp severek, "Ömrü bereketli, bahtı açık olur inşallah" dileğinde bulundu.

112 Acil Sağlık Ekibini de ziyaret etti

Hastanenin konferans salonunda sağlık personelleriyle bir araya gelen Müezzinoğlu, çalışmalarından dolayı bütün personele teşekkür etti. Bölgede yaşanan çatışmaların bir an önce son bulması için hükümetin yoğun çaba sarf ettiğini belirten Müezzinoğlu, bütün olumsuzluklara rağmen sağlık hizmetlerinin aksamaması için sağlık çalışanlarının büyük fedakârlık örneği sergilediğini aktardı.

Hastaneye yapılan roketli saldırı sonucu bazı birimlerin hasar gördüğünü ifade eden Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarının lojman başta olmak üzere nöbet değişimi sırasında yaşadıkları sorunların çözüme kavuşması için de gerekli talimatları verdiğini belirtti.

Bakan Müezzinoğlu, hastanedeki temaslarının ardından Cudi Mahallesi'ndeki bir binada bulunan PKK’li yaralılar için çatışma noktasına en yakın güvenli bölgede hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ekibine de ziyarette bulundu. Bölgedeki çalışmalara ilişkin bilgi alan Müezzinoğlu, buradaki temaslarının ardından Cizre'den ayrılarak, Mardin'e geçti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.