Şahinbey Belediye Başkanı ziyaretlerde bulundu

Şahinbey Belediye Başkanı ziyaretlerde bulundu

​Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nı ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke ve AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz ile birlikte Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nı ve Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Eğer minarelerde ezanımız okunmazsa, bayrağımız göklerde dalgalanmasa zenginde olsak fakirde olsak bir önemi yok. Bunun en güzel örneği ise yanı başımızdaki Suriye’dir. Dün belki Suriye’nin en zengini iken, çıkan iç karışıklık sonrasında gelip burada ekmeğe ve yemeğe muhtaç durumda kaldılar. Dolayısıyla her şeyden önce bize vatan, din, namus lazım. Onun için şehitlik çok yüce bir mertebedir. Peygamberlikten sonra en büyük mertebedir ve Cenab-ı Hak, bu yüce makamı herkese nasip etmiyor. Şehit anne-babası olmakta herkese nasip olmuyor. Bu da şerefli bir makamdır.” dedi.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Tahmazoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Tahmazoğlu Şehit Aileleri Derneğini ziyaretinin ardından Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı’nı ziyaret etti.

Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Derneği Başkanı Mehmet Yeter, Tahmazoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.